Malzemeler:
- 1 Yumurta
- 1 Su Bardağı Süt
- 1 Su Bardağı Tam Buğday Unu
- 1 Yemek Kaşığı Peynir
- 1 Çay Kaşığı Kabartma Tozu
- Bir Tutam Maydanoz
- Peyniri çatalla ezin, maydanozları ince kyın.
- Yumurtayı çırpıp sırayla süt. un, kabartma tozu ve peynirli karışımı ekleyin.
- Teflon tavaya 1 kaşık sıvıyağ koyup ısıtın.
- Kepçe ile krep hamurundan tavaya döküp önlü arkalı pişirin.
Not: Krep hamuru kek hamurundan daha akıcı kıvamda olmalı...
Doğum günü menüsünün tariflerini diğer blogumda paylaşmaya devam ediyorum.
fotoğraf tarihi: 13.04.2012
kazak: lcw
ayakkabı: nıke
pantolon: mavi jeans
-Uras'ın kıyafetlerini nereden aldığımla ilgili mailler almaya başladığımdan beri marka yazıyorum, yardımcı olabilmek adına-
pantolon: mavi jeans
-Uras'ın kıyafetlerini nereden aldığımla ilgili mailler almaya başladığımdan beri marka yazıyorum, yardımcı olabilmek adına-