Malzemeler:
- 1 Yumurta
- 1 Su Bardağı Süt
- 1 Su Bardağı Tam Buğday Unu
- 1 Yemek Kaşığı Peynir
- 1 Çay Kaşığı Kabartma Tozu
- Bir Tutam Maydanoz
- Peyniri çatalla ezin, maydanozları ince kyın.
- Yumurtayı çırpıp sırayla süt. un, kabartma tozu ve peynirli karışımı ekleyin.
- Teflon tavaya 1 kaşık sıvıyağ koyup ısıtın.
- Kepçe ile krep hamurundan tavaya döküp önlü arkalı pişirin.
Not: Krep hamuru kek hamurundan daha akıcı kıvamda olmalı...
Doğum günü menüsünün tariflerini diğer blogumda paylaşmaya devam ediyorum.
fotoğraf tarihi: 13.04.2012
kazak: lcw
ayakkabı: nıke
pantolon: mavi jeans
-Uras'ın kıyafetlerini nereden aldığımla ilgili mailler almaya başladığımdan beri marka yazıyorum, yardımcı olabilmek adına-
pantolon: mavi jeans
-Uras'ın kıyafetlerini nereden aldığımla ilgili mailler almaya başladığımdan beri marka yazıyorum, yardımcı olabilmek adına-
Merhaba, kabartma tozu hic kullanmayin derim tamamen kimyasal illaki kullanmaniz gerekiyorsa karbonat oneririm birde teflon tavalarida cocuk yemeklerine kullanmayin onun yerine omlet vs. İcin porselen cok ucuz sahanlar var benimki porland mesela. Nacizane....
YanıtlaSilbu omleti de deneyebilirim haftasonu için :)
YanıtlaSil